Despre Noi
0791 608 338AcasaDespre noiServiciiAutoturismeContact
Dealer auto situat in Bragadiru, jud. Ilfov, o companie condusa cu pasiune de o echipa tanara, dinamica si cu experienta, oferim spre vanzare autoturisme second hand importate din Europa de Vest.

DESPRE NOI

Dorim sa oferim o experienta pozitiva, construita pe o fundatie a experientei si a increderii reciproce. Experienta noastra de peste 10 ani in domeniul vanzarilor de masini rulate va garanteaza o experienta de achizitie la cele mai inalte standarde. Firma noastra si-a asigurat in decursul timpului un portofoliu impresionant de clienti, persoane fizice si companii nationale si multinationale.

CREDIT / LEASING AUTOAprobare garantata leasing sau credit pentru persoane fizice si persoane juridice cu sau fara avans.BUY BACKAcceptam autoturismul Dvs. ca avans prin sistemul Buy Back, evaluarea fiind una corecta in functie de gradul de uzura.GARANTIE 3 LUNIToate autoturismele noastre beneficiza de GARANTIE pe o perioada de 3 LUNI fara limita de KM, indiferent de vechimea autoturismului conform certificatului emis in momentul vanzarii.
Suna la 0791 608 338 sau completeaza formularul de mai jos si vei fi contactat in cel mai scurt timp.
trimite
 
Adresa: Str. Martisor nr. 34, Bragadiru, Jud Ilfov
Orar: L-V 10 - 18, S 10 - 14
SHOWROOMAutoplaza BucurestiStr. Martisor nr.34, Bragadiru,Jud Ilfov
@2024 autoplazabucuresti.ro